Παραλία Μύρτος Κεφαλονιά Beach Myrtos Kefalonia
Παραλία Μύρτος Κεφαλονιά Beach Myrtos Kefalonia

Παραλία Μύρτος

Ως μια από τις πιο γνωστές παραλίες της Κεφαλονίας η Παραλία Μύρτος αποτελεί ένα από τα σήματα κατατεθέν του νησιού του Ιονίου. Βραβευμένη διεθνώς πολλές φορές, η συγκεκριμένη παραλία βρίσκεται στο βόρειο τμήμα του νησιού της Κεφαλονιάς. Απέχει 30 χλμ. από το Αργοστόλι, 8 χλμ. από την Αγία Ευφημία και 3 χλμ. από το χωριό Διαβαράτα.

Κάθε χρόνο η παραλία Μύρτος βραβεύεται με τη γαλάζια σημαία του ΕΟΤ και μια επίσκεψη αρκεί για να επιβεβαιώσει κανείς τους λόγους. Από ψηλά η παραλία Μύρτος μοιάζει με ζωγραφιά, καθώς καταπράσινα βράχια «οδηγούν» τους επισκέπτες σε μια μεγάλη παραλία με λευκά βότσαλα.

Το απέραντο γαλάζιο της θάλασσας μαγεύει οποιονδήποτε το κοιτάζει και η θάλασσα στη συγκεκριμένη παραλία σε προσκαλεί να δροσιστείς, απολαμβάνοντας τα βράχια που αγκαλιάζουν τον μικρό αυτόν παράδεισο.

Η παραλία Μύρτος είναι πλήρως οργανωμένη και σε αυτήν μπορεί κανείς να βρει όλα όσα χρειάζεται για να απολαύσει το μπάνιο του οποιαδήποτε ώρα της ημέρας. Ειδικά τη στιγμή του ηλιοβασιλέματος το τοπίο γίνεται ειδυλλιακό και αν εφόσον βρεθείτε εκεί μην χάσετε την ευκαιρία να το απολαύσετε.

About kostas

Διαβάστε επίσης

Βουκέντι Ιθάκη voukenti ithaki

Βουκέντι

Η ιδανική παραλία για να συνεχίσετε το μπάνιο σας μετά την παραλία του Μάρμακα είναι …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

two × 5 =